Онлайн запитване

Новини от ЗБК

БАЛКАН на церемония на ГРУПАМАЗБК Балкан беше сред поканените от ГРУПАМА застрахователни брокери на своя годишна церемония.

Публикуваме обявата на компанията относно събитието.


Групама награди водещи застрахователни брокери

На 29 ноември в хотел „ Арена ди Сердика“ в гр. София , Групама събра своите партньори от водещи застрахователни брокери по повод годишната си церемония „ Награди и постижения“.

Събитието уважиха над седемдесет представители от  национални ритейл и корпоративни брокери. Срещата беше открита от г-жа Селин Болар - изпълнителен директор на „ Групама Застраховане“ ЕАД и „ Групама Животозастраховане“ ЕАД  и г-н Иван Гърнев- търговки директор на двете застрахователни дружества. В представянето им бяха изтъкнати ключови бизнес индикатори за компанията и приноса на брокерите за постигнатите добри резултати.

Приветствия от  браншовите организации бяха поднесени от г-жа Ивета Кунова- председател на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), г-н Юлиян Стамболджиев- заместник-председател на Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ)  и г-н Милен Петков - председател на сдружение „Обединени Застрахователни Брокери” (ОЗБ). Всички те подчертаха високия принос на Групама за развитието на застрахователната индустрия в страната.

Важна част от събитието бе представянето на иновативен уеб-базиран проект, разработен от Групама, чиято цел е да оптимизира работния процес със застрахователните брокери. Кулминационната част на вечерта се състоя в обявяването на победителите в четири категории по стратегически бизнес-линии , в които бяха удостоени с награди общо дванадесет брокери-парньори на Групама.

 Категория „ Гражданска отговорност“ на автомобилистите:

1-во място: ГРИЙН БРОКЕРИДЖ ООД

2-ро място: ЗБК ИНС КОНСУЛТ ООД

3-то място : АМАРАНТ БЪЛГАРИЯ ООД
 

Категория „Каско“ :

1-во място: ХЮНДАЙ ЛИЗИНГ ЕАД

2-ро място: МУСАЛА ИНШУРЪНС БРОКЕР ООД

3-то място: ГЕНЕРАЛНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

 
Категория „ Домашно имущество“ :

1-во място: ЮНАЙТЕД БРОКЕР ООД

2-ро място: ДЕНМАР БРОКЕРС ООД

3-то място: ТТ КОНСУЛТИНГ ЕООД
 

Категория „ Индустриален пожар “ :

1-во място: УНИКРЕДИТ ЗБ ЕООД

2-ро място: ДЕНМАР БРОКЕРС ООД

3-то място: АЙ ЕНД ДЖИ ИНШУРЪНС БРОКЕРС ООД

 

След официалната част последва коктейл, където на чаша френско вино, всички участници успяха да обсъдят постигнатите добри резултати и намерения за бъдещо разширяване на взаимно ползотворно сътрудничество.

Източник:  groupama.bg