Онлайн запитване

Новини от ЗБК

ЗБК БАЛКАН с отличие от ДЗИ за лоялен партньор
На провелата се 10-та церемония на ДЗИ по награждаване на застрахователните брокери сред поканените беше и ЗБК БАЛКАН zbkbalkan.com

Събитието се проведе на 04 април в клуб EXE, на ул. Шипка 6 (сградата на художниците).

На церемонията ЗБК БАЛКАН получи отличие от ДЗИ за лоялен партньор.

Мария Велева- Управител на ЗБК БАЛКАН:
"Благодарим на ДЗИ за многогодишната ни съвместна работа и полученто признание от един от най- утвърдените и проспериращи застрахователи в България. С гордост можем да споделим, че традиционното партньорство между ЗБК БАЛКАН и ДЗИ продължава успешно вече повече от 20 години. То се основава на взаимно разбиране и професионална коректност и е обречено да бъде все така плодотворно и за в бъдеще."

Благодарим ти, ДЗИ !
=====================


ДЗИ е дружеството с най-дълга история и опит на българския застрахователен пазар. Благодарение на своята отлично развита дистрибуционна мрежа ДЗИ достига до клиентите си на територията на цялата страна.

Компанията, символ на „застраховане” в България, разработва и предлага пълна гама продукти в направления Общо застраховане и Животозастраховане, както и продукти, свързани с покриване на здравни рискове. През годините експертите на ДЗИ на базата на своя опит, както и благодарение на активен международен обмен в рамките на КВС Груп, разработиха редица иновативни решения в продуктовото портфолио, както и в обслужването на клиенти и посредници.

Признанието на потребителите и партньорите не закъсня: ДЗИ е носител на най-високото отличие в бранша - Застраховател на годината в Общо застраховане – през последните пет години. Също така дружеството е отличено и за „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за 2011г.” в общото застраховане. 

ДЗИ е компания, която е изключително стабилна – според официалните данни компанията е с най-високи технически резерви на застрахователния пазар у нас.

От 2007 г. насам ДЗИ получава подкрепа и на международно ниво, след като стана част от белгийската банково-застрахователна група КВС.