ПОКРИТИЕ НА ДРОНОВЕ

Предлагаме специализирана застраховка дронове – Coverdrone

При нас ще откриете защита по индивидуални предпочитания и застраховка дрон, включително пълна протекция на летателния апарат в полет, авиационни отговорности на операторите, защита на данните, накърняване на личната неприкосновеност, както и много други допълнителни екстри. Най-важното: застраховката дрон Ви дава пълно спокойствие. Тя е напълно съобразена с Европейска директива 785/2004. Тази полица за застраховка дрон, в момента, е на разположение на пилоти в Обединеното Кралство, Европейския съюз, Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Независимо от това какъв летателен апарат експлоатирате, ние ще ви посъветваме каква застраховка дрон ви е необходима за специфичните ви нужди.

Покритието на полицата по застраховка дрон е валидно за цял свят, т.е. вие може да летите където и да било, с изключение на някои територии, описани в договора по вашата застраховка дронове.

Застраховката дрон се простира далеч отвъд риска по време на полет: тя включва и рисковете по време на съхранение, транспортиране, дори „fly away” (изчезване в полет) и кражба.

Видове летателни апарати, които се включват в покритието на застраховка дронове

Роторни (витлови)

Фиксирано крило (форма на самолет)

Видове застраховки дрон

Авиационни отговорности – задължителна съгласно Европейска Директива  ЕС785/2004 – без самоучастие, минимална застрахователна сума от 1,300,000 Евро. Тази застраховка дрон включва покритието по отношение на отговорност към трети лица и евентуални щети, които може да бъдат нанесени в процеса на експлоатация на летателното средство. В някои случаи този вид застраховки дронове може да включват не само материални щети по имущество или физически щети (телесни повреди), но може да покрива и разходи, като компенсации към трети лица, съдебни разноски и други. Обезщетението по този вид застраховка дронове зависи от вашите лични предпочитания и на базата на неговата стойност се калкулира крайната цена на застрахователната премия.

Застраховка дрон: Авиационно Каско – до размера на декларирана стойност – самоучастие 125 Евро. Покрития, които са включени в тази застраховка дронове са частични щети и пълна загуба, включително Кражба дори когато летателният апарат не е в полет. Застрахователните лимити по този тип застраховка дронове зависят от застрахователната компания и наличните пакети, които предлага, както и от вашите лични предпочитания.

Не пропускайте да се консултирате с експерт от ЗБК Балкан, който да ви помогне да изберете най-добрата застраховка дронове за вашите нужди!

Ликвидация при щета

Оглед и техническа експертиза от специализиран сервиз, изготвяне на ценова обосновка за ремонт. По преценка на застрахователната компания, която изберете за вашата застраховка дрон: ремонт или обявяване при пълна загуба. Изплащане размера на ремонта или загубата.

Защо се нуждаете от застраховка дронове?

Застраховката дронове е задължителна не само за да предпази операторите и летателните средства, но и за да обезщети всички пострадали от евентуални щети, които може да нанесе летателното средство по време на експлоатация. От повече от 15 години, застраховките дронове, както и застрахователните продукти за други летателни средства, са задължителни на европейско ниво и всяка компания, която оперира подобни летателни средства трябва да има сключена валидна застраховка дронове за всяко средство.

Какво представлява застраховка дронове Coverdrone?

Coverdrone е застраховка дронове, която се предлага на територията на целия Европейски съюз, както и още няколко държави, като Обединеното Кралство, Австралия и Нова Зеландия. Целта на застрахователната компания, която предлага застраховка дронове Coverdrone, е да предостави на клиентите възможно най-добрия застрахователен продукт на пазара. В повечето случаи застраховка дронове Coverdrone включва защита на летателното средство по време на полет и съхранение, отговорност на оператора и много други. С развитието на Coverdrone като професионална застраховка дронове, компанията дава ефективно и лесно решение и за оператори-любители. Застраховката дронове ще покрие евентуалните щети, които може да възникнат вследствие на вашите действия по време на управлението на летателното средство, като към вашата застраховка дронове Coverdrone вече можете да добавите като покритие и самото устройство (дронът),  както и прилежащата към него техника и оборудване. За разлика от много други застрахователни продукти на пазара, застраховка дронове Coverdrone не е задължително да се сключва за срок от 1 календарна година, което я прави предпочитана от много бизнеси и любители. Застрахованото лице може да сключи полица за застраховка дрон Coverdrone за период от 1 ден до 1 година, като той зависи изцяло от вашите нужди и предпочитания. Стойността на застрахователната премия по вашата застраховка дрон се изчислява на база застрахователните лимити, обхвата на застраховката, както и продължителността на покритието.

За кои държави не е валидна моята застраховка дрон Coverdrone?

Макар и застраховката дронове Coverdrone да е валидна почти по целия свят, има някои държави, които попадат в списъка с изключенията. Вашата застраховка дрон Coverdrone няма да бъде валидна в САЩ, Алжир, Бурунди, Кабинда, Централна Африканска Република, Конго, Демократична Република Конго, Еритрея, Етиопия, Кот д‘Ивоар, Либерия, Мавритания, Нигерия, Сомалия, Република Судан, Южен Судан, Колумбия, Перу, Еквадор, Афганистан, Мианмар, Северна Корея, Пакистан, Джаму и Кашмир, Грузия, Нагорни Карабах, Северно-Кавказки федерален окръг, Иран, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, както и която и да било друга държава, където оперирането на застрахованото летателно средство е в противоречие с наложените от ООН санкции. Преди да пътувате, обаче, уверете се, че държавата, където искате да използвате вашето летателно средство, е включена в покритието на вашата застраховка дрон  Coverdrone.

Изберете още днес вашата застраховка дрон Coverdrone от ЗБК Балкан!

Подбирането на правилните застрахователни инструменти, включително застраховка дронове, може да бъде много труден и времеемък процес. Не и ако решите да изберете застрахователен брокер ЗБК Балкан! Ние непрестанно работим за да разширяваме портфолиото от нашите продукти, вече и застраховки дронове Coverdrone, за да могат нашите клиенти да изберат лесно всичко необходимо за защитата на своето движимо или недвижимо имущество, здравето на своето семейство или служители, професионални застраховки отговорност, задължителни застраховки на автомобила и много други! Нашите експерти разполагат със знанията и компетентността да ви консултират за вашата застраховка дрон Coverdrone, така че да ви оставят единствено удоволствието от летенето. Имате нужда от застраховка дрон? То тогава се доверете на застрахователен брокер ЗБК Балкан!

Как можем да Ви помогнем?

Свържете се с наш избран офис от страница КОНТАКТИ или отправете онлайн запитване.

Много съм доволен! Препоръчвам!

Николай Чавдаров
Управител, СПИЙД ЪП

Има все още почтенни застрахователни брокери- това е един от тях !

Милен Петров
ЕТ Милен Петров, Счетоводител

Винаги коректни и отзивчиви.

Стефан Попов
Спедитор, БОРДЕР СЪРВИСИЗ

Нужна Ви е оферта по тази застраховка?

Отправянето на запитване и получаването на оферта не Ви задължават да сключите застраховка.