ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ

ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ

Да помислим заедно за утрешния ден

 

Спестовната застраховка живот може да ни помогне да се погрижим за своите финанси и да планираме бъдещето на нашето семейство. Изборът на рискова, спестовна, инвестиционна или детска застраховка живот ще ви гарантира свободата и възможностите, от които се нуждаете, за да сте сигурни в бъдещето и да не разчитате на случайността при неговото успешно планиране.

Тази застраховка дава финансова осигуреност за Вас и Вашето семейство в случаи на неблагоприятни събития. Ако се избере подходящата програма можете да съчетаете застраховката със спестяването на средства. Докато работите и плащате застрахователните си вноски ще ползвате данъчни облекчения. Имате възможност да избирате срока на плащане на вноските – месечни или годишни. Срокът на застраховката е от 5 до 30 години при различните продукти, а валутата – по избор.

Класическата застраховка „Живот“, обикновено има много покрия за рискове, които дебнат човек в неговото ежедневие. Като се започне с фатален край от заболяване и злополука (при злополуки обикновено има опции за изплащане на двойния или тройния размер на застрахователната сума), при който се изплаща крайната застрахователна сума(ЗС), мине се през изплащане на определен процент от ЗС при трайна нетрудоспособност (инвалидност) и се стигне до изплащане на обезщетение за временна неработоспособност, болничен престой, разходи за медикаменти. Има и едно покритие, което е уникално по своята същност и го няма при никоя друга форма на спестяване. Това е освобождаване от последващи вноски, ако е настъпил определен процент инвалидност. При различните застрахователни компании, този процент се движи между 30 и 50%. Част от тези рискове са включени в основната програма, други се добавят при желание на клиента и се заплащат допълнително. Има възможност за индексация на застрахователната сума.

Основните видове застраховки при различните застрахователи са:

–  Спестовна застраховка ЖИВОТ

–   ЖИВОТ, свързана с инвестиционни фондове

–   Рискова/ комбинирана застраховка ЖИВОТ

–   Детска застраховка ЖИВОТ

–   Застраховка на критични болести, включително като допълнително покритие

 

    Дайте шанс на мечтите си и изберете най-подходящата затраховка живот за себе си или за вашите любими хора. Изготвянето на правилната програма е наш ангажимент, консултации на тел. 02/ 9179 860

Как можем да Ви помогнем?

Свържете се с наш избран офис от страница КОНТАКТИ или отправете онлайн запитване.

Много съм доволен! Препоръчвам!

Николай Чавдаров
Управител, СПИЙД ЪП

Има все още почтенни застрахователни брокери- това е един от тях !

Милен Петров
ЕТ Милен Петров, Счетоводител

Винаги коректни и отзивчиви.

Стефан Попов
Спедитор, БОРДЕР СЪРВИСИЗ

Нужна Ви е оферта по тази застраховка?

Отправянето на запитване и получаването на оферта не Ви задължават да сключите застраховка.